(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Herkkusieni säilyke 201g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Paprika punainen 158g46kcal1.5g7.1g0.6g3g
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 105g409kcal2.2g2.3g44.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton131g236kcal5.9g7.2g19.7g5.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g219g241kcal5g8.7g21.9g0g
Tonnikala öljyssä 508g963kcal137.6g0g45.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4095g4263kcal352.4g87.8g269.8g52.8g
Valittu annoskoko2048g2131kcal176.2g43.9g134.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna1024g1066kcal88.1g22g67.5g13.2g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233