Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g630g945kcal107.1g2.5g55.4g0g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g675g385kcal9.4g83.7g1.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi68g6.7kcal1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4095g2673kcal235g174.4g113.4g0g
Valittu annoskoko2048g1336kcal117.5g87.2g56.7g0g
Annoskoko puolitettuna1024g668kcal58.8g43.6g28.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902