Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä601g661kcal46.9g108.1g3g48.1g
Peruna, keskikokoinen 60g427g256kcal6.4g55.5g0.4g3.8g
Purjosipuli 94g21kcal1.7g2.2g0.2g2g
Persilja 13g3.7kcal0.2g0.1g0g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g27g235kcal0g0g26.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8g7.7kcal0.1g1.5g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 267g78kcal2.5g12g1.1g5.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka320g32kcal3.5g2.6g0.6g3.2g
Feta, Arla Apetina 3%267g294kcal48.1g5.3g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g3207kcal220.4g378.4g80.2g127g
Valittu annoskoko2048g1603kcal110.2g189.2g40.1g63.5g
Annoskoko puolitettuna1024g802kcal55.1g94.6g20.1g31.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449