Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki887g603kcal108.3g34.6g1.8g0g
Edam 24% (Arla)532g1704kcal138.4g0g127.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu483g608kcal53.1g1.4g43.4g0g
Vehnälese 43g97kcal5.7g6.6g1.9g16g
Ruisjauho kokojyväjauho 85g259kcal7.5g47.2g1.6g11.8g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g6605kcal627.8g193g353g55.8g
Valittu annoskoko2048g3303kcal313.9g96.5g176.5g27.9g
Annoskoko puolitettuna1024g1651kcal157g48.3g88.3g14g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577