Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lehtiselleri 4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%10g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.2g3.9kcal0.2g0.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g135kcal2.2g13.2g8g3.2g
Valittu annoskoko205g67kcal1.1g6.6g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna103g34kcal0.6g3.3g2g0.8g
Arvot/100g100g33kcal0.5g3.2g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944