Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Punajuuri 22g8.4kcal0.2g1.5g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g36kcal1.3g0g3.9g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 31g87kcal3.3g2.5g7.2g0g
Sitruuna kuorittu 1.9g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g340kcal11.8g22.2g22.4g3.8g
Valittu annoskoko205g170kcal5.9g11.1g11.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna103g85kcal3g5.6g5.6g1g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209