Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 13g40kcal1g7.9g0.3g1g
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g3.1g6.3kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore31g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g179kcal5.2g27.8g4.4g5g
Valittu annoskoko205g90kcal2.6g13.9g2.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna102g45kcal1.3g7g1.1g1.3g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389