Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste26g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 6.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Kukkakaali, tuore26g5.2kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Chili paprika punainen0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g114kcal9.2g8.2g4.6g3.4g
Valittu annoskoko205g57kcal4.6g4.1g2.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna103g29kcal2.3g2.1g1.2g0.9g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876