Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Keittojuures, Pirkka44g11kcal0.4g2g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g22g33kcal4.4g0g1.8g0g
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g126kcal11.4g10g4.6g2.2g
Valittu annoskoko205g63kcal5.7g5g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna103g32kcal2.9g2.5g1.2g0.6g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139