Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g56g42kcal9.6g0g0.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g70g48kcal1.1g10.5g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g42g13kcal0.8g1.3g0.2g1.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.4g3.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g254kcal24.2g27.2g4.4g2.6g
Valittu annoskoko205g127kcal12.1g13.6g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna103g64kcal6.1g6.8g1.1g0.7g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556