Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.2g1.1g1g0g
Ruokakerma ingman 5%20g17kcal0.7g1.2g1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus100g65kcal1.6g15g0.1g1.4g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit60g131kcal8.9g1.6g9.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g459kcal22.8g38.2g23.8g2.8g
Valittu annoskoko206g229kcal11.4g19.1g11.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna103g115kcal5.7g9.6g6g0.7g
Arvot/100g100g112kcal5.5g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167