Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore40g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli, kokonainen 50g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu80g33kcal0.2g7.5g0.1g1.4g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)80g48kcal2.7g3.6g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g173kcal6.4g24.2g5.8g3.4g
Valittu annoskoko206g86kcal3.2g12.1g2.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna103g43kcal1.6g6.1g1.5g0.9g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500