Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)106g122kcal6.3g14.9g4.4g3.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g44g59kcal9.6g0g2.2g0g
Kerma, ruoka 15% Flora6.2g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 5g16kcal0.2g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g454kcal32.6g31.6g22.2g6.6g
Valittu annoskoko206g227kcal16.3g15.8g11.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna103g113kcal8.2g7.9g5.6g1.7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.7g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860