Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaatti 59g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g3.1g26kcal0g0g3.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g58g156kcal8.7g2.9g12.1g0.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g16g41kcal4.7g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g500kcal28.4g15.2g36g4.4g
Valittu annoskoko206g250kcal14.2g7.6g18g2.2g
Annoskoko puolitettuna103g125kcal7.1g3.8g9g1.1g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799