Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 8.8g13kcal0.3g2.8g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 66g90kcal14.4g0g3.5g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g22g7.7kcal0.4g1.4g0g0.7g
Selleri, annos 50g8.8g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g272kcal32.2g18.2g7.8g5.4g
Valittu annoskoko206g136kcal16.1g9.1g3.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna103g68kcal8.1g4.6g2g1.4g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612