Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)35g123kcal4.5g24.4g0.7g1.1g
Tonnikala öljyssä 39g75kcal10.7g0g3.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g39g11kcal0.4g1.9g0.2g1.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g11g32kcal3.6g0.1g1.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g634kcal40.4g59.4g26.2g5.6g
Valittu annoskoko206g317kcal20.2g29.7g13.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna103g159kcal10.1g14.9g6.6g1.4g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.4g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139