Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli25g4.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g83g50kcal2.6g6.3g1.7g0g
Ketsuppi, Heinz19g19kcal0.2g4.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)53g58kcal13.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g299kcal32.8g22.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko206g149kcal16.4g11.4g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna103g75kcal8.2g5.7g2.2g0.4g
Arvot/100g100g73kcal8g5.5g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341