Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g28g6.8kcal0.3g1g0.1g0.6g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g125kcal14.8g8.2g2.6g3.8g
Valittu annoskoko206g63kcal7.4g4.1g1.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna103g31kcal3.7g2.1g0.7g1g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409