Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Viinietikka 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g56g178kcal6.4g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g512kcal16.8g15g29.2g6.2g
Valittu annoskoko206g256kcal8.4g7.5g14.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna103g128kcal4.2g3.8g7.3g1.6g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.6g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310