Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g3.1g26kcal0g0g2.8g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g104g34kcal1.6g5g0.4g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g40g43kcal10.3g0g0.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g56g96kcal4.3g2.9g7.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g404kcal32.8g16.6g21.8g3.4g
Valittu annoskoko206g202kcal16.4g8.3g10.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna103g101kcal8.2g4.2g5.5g0.9g
Arvot/100g100g98kcal8g4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985