RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 504g719kcal63g1.5g51.7g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g400g1280kcal0g12g152g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)136g435kcal15g85.7g3.8g16.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g592g1983kcal81.7g379.5g13.6g35.5g
Raparperi 320g108kcal2.2g17.6g0.3g4.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Hermesetas-jauhe18g52kcal0.2g10.1g0g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g9640kcal333.4g1115.6g448.4g138.4g
Valittu annoskoko2050g4820kcal166.7g557.8g224.2g69.2g
Annoskoko puolitettuna1025g2410kcal83.4g278.9g112.1g34.6g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435