Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka82g67kcal2.8g15.5g0.8g0.8g
Palsternakka 234g149kcal1.2g27.6g0.9g10.5g
Porkkana 234g76kcal1.4g13g0.5g6g
Juuriselleri 117g37kcal1.5g5.4g0.2g3.6g
Peruna, keskikokoinen 60g351g210kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl234g70kcal10.8g4.4g0.7g3.7g
Sipuli (käsittelemätön)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)351g818kcal39.6g1.8g68.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g234g655kcal44.4g0g51.4g0g
Persilja 70g19kcal1g0.8g0.1g5.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g29g26kcal0.9g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4102g4319kcal220.8g241.4g251.2g71.2g
Valittu annoskoko2051g2159kcal110.4g120.7g125.6g35.6g
Annoskoko puolitettuna1026g1080kcal55.2g60.4g62.8g17.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566