Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1215g10745kcal0g0g1215g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g522g679kcal68.4g1.6g43.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl90g127kcal4.2g8.3g8.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)90g18kcal0g5.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 45g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g23176kcal146.4g34.2g2533.6g0.2g
Valittu annoskoko2052g11588kcal73.2g17.1g1266.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1026g5794kcal36.6g8.6g633.4g0.1g
Arvot/100g100g565kcal3.6g0.8g61.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485