Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g720g202kcal7.9g36.7g2.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g240g838kcal16.8g48g64.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g48g197kcal3.4g1g13.9g0g
Ketsuppi, Felix24g22kcal0.2g5g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)60g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g5732kcal422.8g186.6g354.2g1.8g
Valittu annoskoko2052g2866kcal211.4g93.3g177.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna1026g1433kcal105.7g46.7g88.6g0.5g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006