Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g750g608kcal138.1g0g5.3g0g
Lohifilee 750g1465kcal140.2g0g101.3g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl174g228kcal22.6g0.9g15g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Korppujauho 60g220kcal6.3g45g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g6660kcal627g108.6g411.8g10g
Valittu annoskoko2052g3330kcal313.5g54.3g205.9g5g
Annoskoko puolitettuna1026g1665kcal156.8g27.2g103g2.5g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855