Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g200g360kcal5g16g30g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g480g816kcal96g0g48g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)500g1749kcal64g348.3g9.5g16g
Plus maito (Valio), annos 100g100g40kcal5g4.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Ingman Pohjanpoika juusto150g592kcal36g3g48g0g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g7757kcal460.2g776.6g306.6g42.8g
Valittu annoskoko2052g3879kcal230.1g388.3g153.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna1026g1939kcal115.1g194.2g76.7g10.7g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445