Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika punainen 601g176kcal5.7g27.1g2.4g11.4g
Lehtikaali 376g150kcal12.9g15.3g2.3g7.5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g601g1624kcal108.2g12g126.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g4070kcal261.4g140.6g263.2g48g
Valittu annoskoko2052g2035kcal130.7g70.3g131.6g24g
Annoskoko puolitettuna1026g1018kcal65.4g35.2g65.8g12g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230