Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.6g7.9kcal0.2g0.3g0.6g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 338g411kcal71.7g0g13.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g225g56kcal9.5g9.5g0.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)158g552kcal25.2g100.8g4.1g9.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g141g394kcal26.7g0g30.9g0g
Ranskankerma Valio169g473kcal4.2g5.9g47.3g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4113g4013kcal276.6g246.4g211.8g24.6g
Valittu annoskoko2057g2006kcal138.3g123.2g105.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna1028g1003kcal69.2g61.6g53g6.2g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597