Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 400g449kcal84.4g0g12g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 599g204kcal6.6g32.4g1.2g17.4g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g1342kcal183.4g70.6g26.6g36.8g
Valittu annoskoko2058g671kcal91.7g35.3g13.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1029g336kcal45.9g17.7g6.7g9.2g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346