Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 46g10kcal0.8g1.1g0.1g1g
Porkkana 184g60kcal1.1g10.2g0.4g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g13g34kcal1.4g3.1g1.6g0g
Vesi1156g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g49g138kcal9.4g0g10.9g0g
Kirjolohifilee 194g320kcal32.4g0g21.3g0g
Juuriselleri 54g17kcal0.7g2.5g0.1g1.7g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g1587kcal103g125g69.6g21.6g
Valittu annoskoko2058g794kcal51.5g62.5g34.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna1029g397kcal25.8g31.3g17.4g5.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411