Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 702g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 197g1739kcal0g0g196.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1141g3916kcal116.3g799g13.7g39.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g11311kcal232.6g1598g420.8g79.8g
Valittu annoskoko2058g5656kcal116.3g799g210.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna1029g2828kcal58.2g399.5g105.2g20g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198