Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus29g19kcal0.5g4.4g0g0.4g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä33g23kcal1g4g0.2g1g
Atria broilerin fileesuikale naturell58g64kcal13.4g0g1.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g222kcal30.2g17.4g3.4g2.8g
Valittu annoskoko206g111kcal15.1g8.7g1.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna103g56kcal7.6g4.4g0.9g0.7g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084