Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow30g21kcal5.1g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g15g30kcal3.1g0g2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g20g34kcal1.5g1g2.6g0.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g40g11kcal0.4g1.9g0.2g1.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g197kcal20.6g6.2g10g3.6g
Valittu annoskoko206g99kcal10.3g3.1g5g1.8g
Annoskoko puolitettuna103g49kcal5.2g1.6g2.5g0.9g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652