Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g131g249kcal23.6g0g17.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.7g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g533kcal48g6.6g34.4g0.4g
Valittu annoskoko206g267kcal24g3.3g17.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna103g133kcal12g1.7g8.6g0.1g
Arvot/100g100g130kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215