Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 49g40kcal0.8g8.3g0g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.2kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna kuorittu 1.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.3g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g33g39kcal6.9g0g1.3g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss11g5.8kcal0.6g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g204kcal17.8g24.2g3g4.6g
Valittu annoskoko206g102kcal8.9g12.1g1.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna103g51kcal4.5g6.1g0.8g1.2g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.9g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491