Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 24g16kcal1.2g2.2g0.1g0.7g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 38g82kcal6.9g0g6.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g199kcal16.4g4.8g12.4g1.6g
Valittu annoskoko206g99kcal8.2g2.4g6.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna103g50kcal4.1g1.2g3.1g0.4g
Arvot/100g100g48kcal4g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401