Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali23g4.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Paprika keltainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g141kcal9.2g3.2g9.6g1.6g
Valittu annoskoko206g71kcal4.6g1.6g4.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna103g35kcal2.3g0.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532