Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)75g120kcal14.3g0g6.8g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Curry Paste red, Aroy-D2.8g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 15g2.5kcal0.3g0g0g0.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow19g9kcal0.1g2.3g0g0g
Flora culinesse0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Fraiche 5% Valio19g17kcal0.8g1.4g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kookosmaito 15g31kcal0.3g0.4g3.2g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g412kcal33g15.2g23.6g1.8g
Valittu annoskoko206g206kcal16.5g7.6g11.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna103g103kcal8.3g3.8g5.9g0.5g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586