Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys25g33kcal5g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pakaste vihanneksia52g21kcal1.6g2.9g0.5g1.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto21g58kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g263kcal21.8g9g15.8g3.4g
Valittu annoskoko206g131kcal10.9g4.5g7.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna103g66kcal5.5g2.3g4g0.9g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298