Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Sieni rouskut, suolattu 54g14kcal0.8g1.2g0.3g1.6g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 39g97kcal5.6g2.1g7.4g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Paprika, punainen74g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g327kcal15.2g17.2g21g8g
Valittu annoskoko206g164kcal7.6g8.6g10.5g4g
Annoskoko puolitettuna103g82kcal3.8g4.3g5.3g2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459