Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 84g63kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g5g18kcal0.2g4.1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 42g47kcal8.8g0g1.3g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kaali, valkokaali33g7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sieni tatti, hapero 8.4g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g540kcal24g38g32.2g4.2g
Valittu annoskoko206g270kcal12g19g16.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna103g135kcal6g9.5g8.1g1.1g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282