Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g23g131kcal4.9g4.5g11.4g0g
Leseseos (3 viljan)6.6g17kcal1.1g2.2g0.4g2g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Valkuainen (100g)7.5g3.1kcal0.7g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 75g146kcal14g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g28g79kcal0.7g1g7.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper13g38kcal3.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g1033kcal55.4g17.6g84.6g4.8g
Valittu annoskoko206g516kcal27.7g8.8g42.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna103g258kcal13.9g4.4g21.2g1.2g
Arvot/100g100g250kcal13.4g4.3g20.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179