Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 56g31kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 23g51kcal1.1g4g3.2g1.3g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g11g41kcal2.6g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g586kcal30.4g25.2g41g4.4g
Valittu annoskoko206g293kcal15.2g12.6g20.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna103g147kcal7.6g6.3g10.3g1.1g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675