Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 125g25kcal1.9g2.8g0.4g1.1g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g9g15kcal0.1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g208kcal7.4g21.6g9.8g4.8g
Valittu annoskoko206g104kcal3.7g10.8g4.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna103g52kcal1.9g5.4g2.5g1.2g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.2g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953