Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g47g27kcal4.2g2.3g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)28g76kcal8.4g0g4.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g11g36kcal2g5.1g0.9g1.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 8.4g27kcal0.9g5g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]14g17kcal1.7g0.3g1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)23g16kcal3.5g0g0.2g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g22g28kcal2.6g1.1g1.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g33g12kcal0.5g2.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g525kcal51.8g33.2g20.8g5.8g
Valittu annoskoko206g263kcal25.9g16.6g10.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna103g131kcal13g8.3g5.2g1.5g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020