Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g38g64kcal0.6g0.8g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g325kcal8.2g38g13.4g9g
Valittu annoskoko206g162kcal4.1g19g6.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna103g81kcal2.1g9.5g3.4g2.3g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462