Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 141g236kcal30.6g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen31g225kcal0g0g25g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g935kcal61.8g2.4g75.2g0.8g
Valittu annoskoko206g468kcal30.9g1.2g37.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna103g234kcal15.5g0.6g18.8g0.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037