Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni38g131kcal4.9g26.3g0.7g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk94g94kcal21.6g0g0.5g0g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g556kcal54.2g59.4g10.4g3g
Valittu annoskoko206g278kcal27.1g29.7g5.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna103g139kcal13.6g14.9g2.6g0.8g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217