Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Munan keltuainen3.6g10kcal0.6g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g10g39kcal1.5g5.8g0.1g1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g83g28kcal0.2g5.9g0.2g1.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g21g17kcal0.5g0.8g1.2g0g
Smetana16g61kcal0.3g0.3g6.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g894kcal14.2g99g46.2g6.6g
Valittu annoskoko206g447kcal7.1g49.5g23.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna103g224kcal3.6g24.8g11.6g1.7g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24g11.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946