Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Pestokastike, yrttikastike 7g34kcal0.6g0.1g3.5g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)42g55kcal7.6g0.9g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g267kcal20.2g12.6g15.2g3g
Valittu annoskoko206g134kcal10.1g6.3g7.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna103g67kcal5.1g3.2g3.8g0.8g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3.1g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794